Mar 7, 2011

Yashica #3: Kuala Lumpur kadang kala membunuh Pak Cik Kolombus

Lu fikir tajuk gua itu saja-saja? Buat tarik perhatian? Kalau lu fikir begitu bemakna lu cetek akal. Ada kala lu kena berfikir cara orang yang lu benci. Nescaya lu tak cetek. Kah kah. Tapi Kuala Lumpur memang kadang kala membencikan.

Gambar gua tangkap kali ini kalau ikut tarikh sebenar, gua ingat-ingat lebih kurang 2 Februari atau 3 Februari Gua tak pasti. Pasal Holga 135BC gua pun ada menelan satu atau dua roll ketika itu. Senang cerita minggu Chinese New Year la.

Yashica sedang mula memamah gulungan filem
Baik, gua tahu lu kalau buka entri Yashica bukan mahu membaca. Gua relisasikan impian kanak-kanak lu orang.



Pak Cik Kolombus
Kolombus Gemar menyanyi dengan kuat
The Kolombus
Kolombus terus menyanyi
Polis Line
Apa yang lu dapat lepas lihat gambar ni?

jawapan: Tiada apa, lu cuma buang masa.. Kah kah

Burger
Adik mahu pergi kelab dengan papa n mama, pergi minum.
Menara KL
Ada apa dengan KL Tower?
Buka Jendela
Premis ini untuk apa?
You Will Walk Alone
Insaf?

Banyak lagi gambar sepatutnya gua nak tunjuk. Tapi slot dah penuh. Kah kah. Kalau lu orang rajin sila la ke flickr gua. Gua tak mengharap pun lu orang pergi tengok. Tapi khas buat pencinta seni penangkapan cahaya, sila melawat. Tak nak sudah la celake.

Takpe, kalau tak puas gua buat entri kedua.. senang cerita. Lebih-lebih lagi Jack The Black nak show off gak. Kah kah.

Kali ini tiada gambar pilihan penulis. Tapi gua terpaksa pilih gak sebab organizer paksa.






Pulang petang
Nanti ada tanya gua, "kenapa tak clear?". Kah kah. Gua jawab je, "Seni beb, seni". Kah kah"
p/s: Gua sebenarnya tak berapa gemar Kuala Lumpur. Kah kah.(terima kasih kepada adik gua, Ah Peng atas segalanya di Kuala Lumpur)


ni gua payung la sikit-sikit lagi, nanti kang mengata belakang pula.


AstroPanning65280015Separa lamaTangkap Cahaya Petang
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...