Mar 9, 2011

Kenapa ada perempuan sanggup kekal single?

Tajuk ni sebenarnya bukan gua saja-saja reka. Ini request dari kawan. Gua cuba leraikan.

Kenapa ada perempuan memilih untuk single..


  1. Sebab ego mengalahkan Iblis. Kah kah kah.
  2. Nafsu dia pergi ke makan. tak pun nafsu banyak kepada pembaziran terhadap barangan mahal seperti membeli jongkong emas 23kilo.
  3. mungkin ada trauma. pernah kena rogol atau apa-apa berkaitan. 
  4. Jenis yang sibuk dengan binatang. Penjaga kandang kuda.
  5. Jenis awek-awek yang asyik mengadap laptop je. Kerja hacking World Bank.
  6. Kampung dia dah tiada lelaki.
  7. Jenis ada sifat kelelakian lebih pada dirinya. Keh keh.
  8. Jenis yang ada misai atau janggut sedikit.. jadi malu nak berteman lelaki.
  9. Dia kerja GRO.. Jadi terpaksa tidak bercinta.. kah kah.. nanti ada yang jeles.
  10. Gemar main game. Otaku (おたく / オタク)
  11. ..


banyak juga.. Tapi ada kala pemikiran gua logik bila berdepan tajuk sebegini. Keh Keh.

lagi satu sebab mungkin sebab
macam Magibon. Kah kah.


ok apa gigi dia.. Gua punya lagi teruk. Kah kah


p/s: macam-macam hal. Gua pun nak singel ah.. keh keh
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

9 comments:

eszol raar said...

heh

Mar said...

sbb gigi...kelako

Atiqa Arazmi said...

gua shuke pert.. setuju owh..

Kepala Manchiss said...

lu tengah kalau-kalau ke ape pet?

syafeeqa said...

erkkk....?

no komen!

Dark Half said...

dasat jugak yek pemerhatian lu pada kaum hawa
magibon sibok rekod n edit video, tu sebab takde masa kot. gigi tu hal kedua

fyqa_affyqa said...

pernah rasa down sebab bende ni.. ;)

cikpia said...

babi ko pert!!! aku terasa dowh!!!!

Lynn Matata said...

hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...