Mar 23, 2011

SPM edisi KES KHAS

Gua bila cerita pasal SPM, gua ada pengalaman yang gua rasa dialami oleh golongan minoriti di Malaysia.

Lu pernah ingat bahagian KES KHAS dalam borang OMR tu?

Kalau setakat lu lu orang yang tak radikal macam gua tak merasa kes khas tu. Keh keh. Gua tahu lu orang semua orang majoriti. Mana nak layan KES KHAS.
 

Ini yang gua terpaksa hitamkan pada kertas OMR gua.

Gua zaman sebelum ambil SPM memang pernah dikaitkan dengan hal bunuh yang Mona Fendi pun terlibat sama. Jangan ingat gua bergurau. Hal-hal macam ni gua tak bergurau. Zaman tu scene freemason belum naik.  Scene budak IPT join MLM pun belum ada sangat. Zaman tu scene paling kuat adalah scene bawah pisau lipat rambo pergi sekolah selit dekat stokin gaya macam SEAL United State. Jenis kalau bunuh orang depan gate sekolah tiada orang hirau. Gua antara pembunuh upahan yang top-top. Zaman tu gua kerap dipanggil dengan nama KING.. Jangan main-main.
p/s: SPM gua bukan calang-calang. Jangan bandingkan gua yang sekarang.
Gua menyirap juga tengok budak-budak sekarang kuat masuk TV pasal hal SPM  yang biasa-biasa ni. Gua yang top skorer SPM seluruh Malaya ketika dahulu pun TV tak ambil pusing. Pui!

Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

5 comments:

ijan said...

tahi

Raphie ika said...

pert! gua nak berak kat sini

Anonymous said...

tahniah pertvert!muak baca!

Dark Half said...

serius gua terharuuu. smpai hati rtm3 perlakukan lu sedemikian rupa
.
.
.
.
pui!

Anonymous said...

pert ko halus dow!!!! reke cipte plak...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...