Mar 20, 2011

Jujur

Apa guna borang penilaian disi dengan jujur bila tak boleh terima orang nilai.


ceh.. penilaian pejadah

Gua boleh terima je apa orang cakap kat gua. Kenapa wujud orang lagi terpelajar tak rasional? Gua bukan orang jenis good-good dalam belajar. Tapi akal kena ada la nak hidup. Kertas exam full mark pun tak boleh menilai akal seseorang. Ingat la sikit.

Tak semua orang suka gua. Gua tahu. Tak semua orang benci gua.

Begitu juga dengan lu-lu orang semua. Tak semua orang suka sama lu. Alangkan nabi pun masih dibenci certain orang (yang tak beriman la). Abis lu nak lebih dari nabi? apacerita? Mana ada orang hidup dia perfect. Orang gila ye la. Mana nak touching.

Gua bukan jenis sembahyang malam punya orang. Jadi lu nak terima cakap gua, ambil. Kalau lu tak nak terima, gua dah biasa.



p/s: tapi seingat gua bukan gua yang bagi penilaian tak bagus tu. Gua kasi sume bagus. Pasal gua memang tak jujur punya orang. Lebih-lebih lagi gua ngantuk itu hari.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

5 comments:

eszol raar said...

kahkahkah

aku everytime isi mesti kena jujur meh

Pert Doherty said...

kah kah kah.. gua kalau ngantuk mmg xjujur

Kepala Manchiss said...

ah lu..

manggosteen said...

aku pon main taram 4 je..kalau letak 5 nanti byk lak soalan nak kena klik..tekan 4 pastu taip ok..submit..sudah..

cikpia said...

aku kalau bab menilai memang bagi tinggi ja semua. tapi naper bos aku tak nilai aku high2 one? kuang hajor bos aku!!!!

tapi tu dulu................ tutup kes! he he......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...