Mar 13, 2011

Tiket EPL Master 2011, Sokernet serta Gua

Lu orang kalau hari Ahad bangkit pukul berapa? Lebih lebih lagi gua bukan jenis buka emel pada waktu pagi.. Cis..

Lu tahu Sokernet? Lu tahu cari pasal? Sokernet tu ertinya 'Mari Cari Pasal'. Keh keh..

Lu tak tahu Sokernet tak mengapa, tak penting


Ceh atas kerana norma gua, gua melepas...

Tiket EPL Master 2011... Walaupun tiket orang kata murahan.. Tapi ada erti. Lu budak-budak mana nak paham.


Lu fikir mereka siapa?
klik untuk besar..
Sebenarnya gua amat berterima kasih kepada Sokernet kerana pilih gua. Sial kenapa gua tak terfikir nak bangun awal dan buka emel? Fak!! dan kenapa Sokernet tak talifon gua terus? Ceh.. Saving kredit. kah kah.

Time dah 3 setengah petang gua dapat call dari siapa tah, tanya gua di mana.. Gua jawab pantas, "Parit Raja"..Kah kah..



p/s: Kalau tak sekarang gua bukan sedang update blog. Pui!.. Dan gua tak paham kenapa tali nombor 1 kat kedai boleh habis.. Gua lenjan beli nombor dua.. keh keh
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

2 comments:

j or ji said...

Aku dah email dan call. Tapi nampaknya kau TAK TRUE!

jkekekekeke..

Pert Doherty said...

ceh.. hantar emel senyap2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...