Mar 13, 2011

LomograPERT: Ikan di Kuala Lumpur.. Sungguh bohjan

Gua dari itu hari kata nak upload gambar gua serang Perak. Last-last tak ada pun. Kah kah. Sabo le.. Gambo kat KL pun tak habis lagi, nak ke Perak apebenda. Kali ni lu rehat-rehat kepala otak tonton gambar hasil dari Fisheye. Yang ke Perak tu nanti gua tunjuk juga. Lu orang jangan risau

Kali ni gua guna film ni.
Lomography X-Pro Slide 100
Filem ni best. Tapi biasa la jenis ISO rendah ni. Nak kena summer baru power. Memandangkan Malaysia kerap mendung. Keh keh. Gambar gua ada yang macam sundal pun ada. Dan gua perhati gambar gua lebih kebiru-biruan waktu pakai film ni. Tu pasal kotak dia warna biru kot. Entah la. Lu orang cuba la sendirik.



Kuburan
kantoi cermin sisi
Van Buruk
lu tahu apesal gua tangkap gambar van?
Bukit Jalil
Lengang macam haram
65270022
Gua tekan tekan tiada apa function
65270017
Dia punya gelap lain macam. Padahal cerah je..
Suarez
Ini tahun Suarez
Senja di Kuala
Ni baru pukul 5.30 takpun pukul 6 petang
Pow
Cilake, gua kena pow dengan mamat ni RM1
Pak Cik Kolombus
Pak Cik Kolombus yang gemar menyanyi
Pagi
Pagi yang seronok

Lu fikir kali ini tiada gambar pilihan penulis? Lu silap. Mesti ada punya.




OOOOO
macam bohjan
Sambil-sambil lu orang menggodeh facebook. Boleh ushar flickr gua: LomograPERT #11: Fisheye One + Lomography X-Pro Slide 100
 
p/s: gua akan merindui Kuala Lumpur sedikit sebanyak. Tak lupa juga Putrajaya yang sememangnya macam sundal (itu pada gua la, pada lu orang lain). Keh keh. 

Jam komputer gua buat hal. Macam cilake tiba-tiba cepat sejam. Gua jadi kelam kelibut tadi pagi. 

tak lupa kepada sahabat merangkap adik gua yang banyak berjasa sepanjang gua jadi bohjan di Kuala Lumpur.
Menunggu Lens
Encik Apeng Mohamad
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

5 comments:

TunTeja said...

pagi yang seronok tu style.hahaha
bile nak amek gmbo aku?!!!

Pert Doherty said...

Ah lu berbual.. nak aku amik gmbar konon.. keh keh.. datang sini la..

Dark Half said...

lain kali jumpa pakcik kolumbus, cakap gua kem salammm

Syazwana said...

Study lah pert.
kah kah kah
XD

apak cikidong said...

cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...