Mar 23, 2010

Referee Howard Webb: Play on! Belum ada yang mati.

ALEX DAN HOWARD.. kami suka isap rokok murahan

Oleh SEPUPU LUCAS LEIVA

PARK Ji Sung begitu sedikit menarik perhatian ketika ia berjalan-jalan di Manchester dia harus berganti nama menjadi Taman Unsung. (ayat Google Translate)

Taman Unsung masuk hantu. Cilaka.

Aku nak berak la..

Game ni tak sedap. Man Utd main 12 orang termasuk Howard Webb.

Aku nak gi berak kat muka Taman Unsung.


Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

11 comments:

as sahar said...

bro!..sebab lu The Kop sejati..wa terpaksa follow blog ni..wa tanpa segan silu jer add...wa jugak tak dpt nak tahan nafsu untuk beri sepatah dua komen kepada pengadil bongek ni..err..terimalah..ShitYouHoward!

Pert Doherty said...

To as sahar. hoho Red And White Kop... yeargh..
jom as sahar teman aku berak kat muka howard pulak.. hahahaha

INDRA QIRANA said...

Howard Webb..biasak ahhh siapa tak kenal

http://rabunmerah.blogspot.com/

aremierulez/Amirul said...

gua dah post gambar ni kat blog.. thanks bro...

Tupai Karan said...

xtau nak komen pe sbb aku buta bola.. tp nk komen gak sbb nak naik nombot 2 senarai pengomen terbanyak.. =)

R.K said...

naseb la pert .. sapa tak kenal Howard Webb .. kamcing no satu ManU . Kencing no satu Chelsea . silaka .

keliwon said...

ptt nya alex 2 kna ckur pala bg botak gak.
sial pnya ref

Pert Doherty said...

Kepada semua pembaca, Machester united adalah gagasan freemason.. aliran duit yang mantap datang dari negara-negara barua yahudi. diberikan kepada persatuan bola ini untuk mereka mengejar takhta. serta peminat yang buta terus menyokong gagasan freemason tanpa mengetahui asal usul. katanya "ini bolasepak je".. tapi hakikatnya, gua main cakap je. haHAHAHAHA...

Zuhairi said...

blah ar liverpool..hahahaha

Anonymous said...

jgn fanatik sgt...adoi....bola tgk2 ja....xbawak mati....

Kepala Manchiss said...

Taman Unsung darul ape weh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...