Mar 15, 2010

If you happy and you know you........

Hari ni aku hepi pasal Facebook Fan untuk Otak dan Jantung dah 100 orang

Terima kasih semua yang menyokong hasil tulisan saya ini.

dan orang yang ke-100 adalah

Wewet Wowot
(ni dia yang ckp.. aku tak perasan pon.. hahaha)

Lagi satu aku hepi pasal....







AlPerto Alberto Aquilani main dan menang banyak. hoho. 4-1.
Alberto Aquilani: Peh nasib gua yang main, kalau Lucas yang main tak tau jadi ape.
Perto Aquilani Pert Doherty: haha.. bagus abang.. hoho..

Woi Pert!!! Nanti dulu!!
.
eh.. apesal pulak ada orang panggil aku??
.
.
.
.
Fernando Torres: Oi Pert!!.. Gua pon ade skor.. dua bijik lagi.. Nape ko tak tulis dalam blog ko??
Pert Doherty: Owh yeke?? Tapi ko bukan abang aku.. Aquilani abang aku.. Hahahaha

telupa pulak pasal Ryan Babel.. Sori encik Babel.. Ada bahagian untukmu

Pert Doherty: Sori Bel.. Gambar ko kecik je.. Hahaha
Ryan Babel: Wah bestnye.. Gambar aku masuk la. :) (tak amik pusing pon kata-kata Pert Doherty)
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

6 comments:

wewet said...

hahaha....lantak r dgn liverfool ko tu...yg penting aku org yg ke-100!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahahaha....payung makan la brader....hahahaha

Pert Doherty said...

eleh ko ni.. cm lehenet le siyel.. haha.. xnk payong.. tgu yang ke 1000.. hahaha..

terima kasih encik Wewet Wowot kerana sanggup menjadi fan untuk otak dan jantung.. hohoho

jerry said...

lawak la sial ko punya dialong.. cam budak tadika baru belajar belakon..haha

Pert Doherty said...

Haha.. To Jerry.. Torres merayu-rayu mintak gambar dia masuk dalam blog ni.. haha..

aremierulez/Amirul said...

hahaha....
babel tak ambik pusing kata2 kau sebab sibuk meraikan gol... ye la.. org jarang2 dapat score.. biar la dia raikan.. he deserve it... mmg dia main bagus pun dlm game tu...

Pert Doherty said...

To Amirul.. haha.. sdap la aku tgk depan letak tores ngn babel.. huhu.. bael pantas.. tores menyengat.. LETOP!! haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...