Mar 9, 2010

Otak & Jantung @ Facebook

Ini adalah Facebook Fan Box untuk blog Otak & Jantung
tiada Fan langsung. Haha.. Pasal aku baru je bikin semalam

Kepada sesape pengguna Facebook tu, boleh la jadi peminat Otak Dan Jantung.. hahaha promosi blog siot.. Kalau dah tengah bosan-bosan boleh layan baca hasil tulisan aku yang agak menarik poyo ni. hahaha...

Kalau nak add boleh la tengok kat belah kanan blog ni. ada la tu. hehe.



Trivia: Facebook adalah laman web sosial yang dilancarkan pada 4 Februari 2004 dan didirikan oleh Mark Zuckerberg, seorang lulusan Harvard.


p/s: Aku baru je modify layout blog aku. (bagi sesiapa yang pernah membaca di sini mungkin perasan).. Dan aku nak bagitau, coding css untuk modify blog ni 75% aku modify sendiri. Huhu.. 1st time dalam sejarah. seronok bila ape yang aku nak tu agak menjadi.


Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

2 comments:

kenwooi said...

facebook fan page is fun =)

Pert Doherty said...

to kenwooi.. yeah.. betul tu.. seronok tengok kawan-kawan tahu pasal blog kita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...