Dec 22, 2010

"Saya Gay Saya OK"




Tagline yang gile.. hohoho..


Komen gua: Gua suka lu punye cekal hati itu...


p/s: Malaysia dah makin gila laaaaa.... Bro, jangan saman gua.. Cuma gua rasa tak best la kalau jadi gay.. Bercinta dengan perempuan baru thrill.. hohohoho

Tengok la pendapat orang lain lak, gua bukan pandai sangat pasal gay ni:

-Blog Aku Bukan Blog Bapak Kau: ..:: Saya Gay, Saya Ok ::..:  
-Marshmellow Sky: Saya Gay Saya OK
-What's Up Fresh ?: Seorang Melayu Bodoh bernama Azwan Ismail "Saya Gay, Saya OK"
 
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

29 comments:

muhamad said...

nice...

Pert Doherty said...

Ah ko, bab ada gay2 suke la.. hahaha

TunTeja said...

iyaaaaarkk.............

Pert Doherty said...

Kenapa dia ya aloya???

wak said...

hm.. mmg la kenali diri kenali segalanye. org laen xtau ape yg kte nk, n xtau ape yg kte rse. Tp klu pndrian lu dah kuat sgt smpai xnak dgr ckp mak bapak lu, cikgu lu, bahkan Nabi lu sendiri, lu nk jadi ape??

p.s: tp gua ske statement Pert, "bercinta ngn pompuan bru thrill" haha..

Pert Doherty said...

To wak, gua suka bila lu guna perkataan 'BAHKAN'..

hohohoho

penggodam said...

pert!! lu azankn sikit kt telinga mamat ini!!! bru ok gua rasa~

Kepala Manchiss said...

dia belum kenal nimat kentut....
tunggu la nanti bila dah bobos..bila dah hilang nikmat kentut..

SayaShafie said...

ko gay.. ak normal.. ko gila n ak sihat..

Irwan said...

komen kentut tu memang dahsyat dan related laa....hadussss....

Fontonk said...

pert, kau ada baca komen kat video tu tak?
ada mamat nama stevaq, free thinker. aku bukak profile dia ada link blogserius . haha
diorang berdebat.

aku setuju dgn penggodam, pert, kau azan sikit telinga azwan ismail tuh. haha

Pert Doherty said...

To Penggodam.. takpe gua bagi tugas tu kat lu..

Pert Doherty said...

To kepala, itu mcm lu pnye pngalaman.. gua syak lu ada konspirasi...

Pert Doherty said...

To sayaShafie, ko gila aku normal

Pert Doherty said...

To Irwan. SETUJU!!!

Pert Doherty said...

To fotonk.. gua ada baca.. tapi gua tak baca scara serius.. hahaha... pnt...

ah cai said...

gua bukan gay..
gua suka perempuan...
tapi perempuan x suka gua..
ada tips x?

kot2 boleh bukak thread baru...hahahahaha

Pert Doherty said...

Gua aku cuba realisasikan impian lu.. hahahahaha

Nur Hafizah Hadi said...

Heh dah la lelaki sekarang ni sikit. Tolak yang jadi pondan lagi. Adooi, kesianlah wanita yg masih single *Tetiba emosi*

Wehhh lama dah x singgah belog pert si gile hahah

Pert Doherty said...

Ramai ape laki.. hahaa.. btol la ckp ko... skurang2 lelaki mst ada 4 bini.. hahahaha

Robot | Sakti said...

lawa kau edit.

aku dah jumpa robot tu.

tq for info.

keh keh keh

mia said...

huhu..shame on u azwan ismail..kesian mak lahirkan kamu but bangga jadi gay..adehaii...islam pulak tu..ini la natijah kalau ikot nafsu sgt..

eh emo pulak..ahahhaa..btw, nice sharing..ehhee

mira said...

aku gay.
aku pun suke laki.
oh,btw,aku perempuan ye! ;p

wak said...

Agaknye nk tggu peristiwa "kehancuran kaum Nabi Luth di negeri Sodom" berulang, baru la diorg nih nk sedar..

muhamad said...

Agaknye nk tggu peristiwa "kehancuran kaum Nabi Luth di negeri Sodom" berulang, baru la diorg nih nk sedar..

---like this---

NURJIA HIDAYAH said...

terbaikk,,jujur abis

sastraboy said...

geli gua tengok pic comolot tu. lagi rela gua tengok comolot dia-pilih-klcc-dowh! haha.

*terbukti gua memang ada homofobik. ahahahaha!

Pet Shop Boys said...

Muka tak hensem macam tu nak jadi gay? lainlah hensem macam aku ni...ok gak jadi gay ahak.

Fyzal said...

apa yang ok nye aku pun taktau. bak kata ko la bro.. bercinta dengan perempuan baru thrill.. dan aku tambah.. bercinta dengan perempuan barula normal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...