Mar 20, 2010

Sikit-sikit tips pasal blog. Gua nak baca cerita la!!!

Aku masuk blog orang nak baca cerita, pengalaman, keseronokan, makan nasik, tumbuk buah pinggang, rodok belikat, jalan kat marikh, smack jantung, lumba lari dengan keter F1, jumpa Alonso tengah hisap Surya, pecah tempurung lutut guna kacang soya, kacau perumahan anjing, lempang telinga rimau, pegi klinik kerajaan, bakar sampah belakan rumah jiran sampai rumah jiran berasap, Torres hisap ganja, takpun pasal carik pasal. Tips bosan.....

Kalau nak tips, hari-hari mak aku dah kasi tips. Lagi bagus dari tips berblogging. Kalau mak aku tulis blog, silap-silap Obama pun nak mintak tips pasal blog kat mak aku. Nasib mak aku tak pandai benda-benda komputer ni.

Berbalik pasal "Sikit-sikit tips pasal blog", pagi mati kalau blog tu terkenal ke tak. Kalau citer dia best aku baca. Aku suka baca je cerita pasal orang tangkap ayam, daripada "3 cara pantas naikkan traffik". bosan..

Kalau nak tips pegi jadi bellboy la.

p/s: biasanya blog tempat orang gosip ke? haha.. gua ari ni pehal nak sentap. malam ni Liverpool vs Man U.
gua doa Torres masuk Islam. Semoga dia dapat hidayah. Aminnn....
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

7 comments:

eastbullet said...

hu3! we have the same thought..

Luffy said...

hahaha... relaks bro
yg ptg kita enjoy

syuddd. said...

mari jadi kiah propa dlm blog.

NURJIA HIDAYAH said...

haha..kasi bom sama itu blog lah,,
hak3

kalau tips mcm mne nk dptkan otak+jantung yg 'sihat'
sure ko bce nyer kan..haha

for liverpool,
kalau dw kalah ngn m.u
aku rela gantung kaki

aku aim torres.low torres x dpt golkan untk match tu,aku lempang muke dw laju2.

Pert Doherty said...

To NURJIA HIDAYAH.. haha.. gua mlm ni ada yakin skit la sis.. pasal ini malam ada hujan.. game dlu pon hujan.. gua doa kat TUhan kasi liverpool menang 4-1, Tuhan kasi makbul.. kali ni gua doa menang 3-0.. Amin..

hahahaha,,,

Fontonk said...

kau cam sial do aayat.
alonso hisap surya! ahahaha
nnt aku buat entry pasal klinik kerajaan kau jgn ta baca doe

Pert Doherty said...

To fontong, haha.. cm lehenet.. bak dtg dok citer "saya dan ibu ke klinik kerajaan".. servis cm celaka.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...