Mar 12, 2010

MS Paint: Ops...

"Ops.. terkentut la pulak"
12 Mac 2010
Sambil korek idung, tetiba terkentut. Seronok juga lakukan yang demikian di khalayak ramai. Mesti takde orang menghalang laluan kita untuk membeli tiket wayang..Hahaha.. Takpun dah lepas korek idung, letak taik idung di pemegang eskulator ataupun button "G" dalam lif di mana-mana mall.. huahahha..  (jahatnye, takde sivik..) haha..


Berbalik pada karya terbaru aku di atas, sebenarnya aku pun dah tak paham ape yang aku lukis. Dari sehari ke sehari. Makin lama makin aneh hasil kerja tangan aku. Sampaikan makhluk warna merah jambu tu pun aku tak dapat tafsirkan "apakah ia?"..  Cuba para pembaca yang dihormati sekalian bagi pendapat. Apa benda dalam lukisan ni??? haha.. ok la.. enjoy dulu hasil karya aku kali ni. Aku nk blah dlu..

Sekian.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

16 comments:

Fina Fento said...

alien kah?

Arra JaSmY said...

haha.kretip2.:)

Pert Doherty said...

to Fina Fento, haha.. mungkin gak.. alien roswell.. haha.. mcm makhluk mistik..

Tupai Karan said...

hahah sungguh tidak senonoh

Pert Doherty said...

to Tupai Karan.. Haha.. alien pon pandai posing magazine.. haha

Pert Doherty said...

To Arra JaSmY, haha.. tenkiu2.. meh la dtg lagi nk tgk kretip2.. hehe..

R.K said...

bro , elok lu bookmark karya lu dengan tradmark lu , paling kurang pun , url blog .. sebab cantik la bro .. ghua amek buat baju oke gak kan .. haha

Pert Doherty said...

to R.K. btol gak pendapat ko.. ish.. silap2 boleh wat duit dgn lukisan bodo2 cmni.. hihi.. pasni aku seting blik.. tq for the suggestion..

Useriez said...

aku nk buat jgk ar.. haha

Pert Doherty said...

to useriez.. btol to.. hakcipta terpelihara,, huhu

Anonymous said...

emm..tu ko la pert..
ak rsela..
haha..

Pert Doherty said...

TO Anonymous.. haha.. btol gak. rasa nk geletek lubang idung.. haha

kude said...

itu adalah "makhluk belum kenalpasti"..haha..tapi serius bnde tu hodoh gile...

Pert Doherty said...

To kude. haha.. makhluk belum kenalpasti ye? haha.. nanti aku kenalpastikan.. akandatang di otak dan jantung.. hehe

Fontonk said...

aku rasa tu shrek time lepas g umrah laa

Pert Doherty said...

Siap tuka kaler ag.. haha.. kalau g haji jd kaler ape bai? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...