Aug 28, 2010

Kawanku pemain bola sepak antarabangsa ke?

Korang ada tak kawan yang iras-iras pemain bola? Haha. Walaupun tak serupa sangat. Tapi sekali lalu boleh la orang kata adik beradik. Ahhh.. lantak korang la nak kata apa.. Tengok dulu.. Kalau tak serupa, maknanya aku rabun.. ahahahaha

Contohnya macam ni la
Lampard + Matt Bellamy = Klose
KAWAN NO.1
Asyraf (bukan nama sebenar) dan Ozil







KAWAN NO.2
Haizat (bukan nama sebenar) dan Iniesta






KAWAN NO.3
Ibnor (bukan nama sebenar) dan Rosicky


KAWAN NO.4
Farid (bukan nama sebenar) dan Agger



Dan gua pula seperti
Raul Albiol


p/s: Kepada kawan-kawan yang gambarnya digunakan di sini, harap maaf. Aku bukan memperolok-olokan kamu semua. Aku buat macam ni kerana aku sayang kamu semua.. Mwwwwaaaaahhh!!
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

9 comments:

cryclown said...

tang taik lalat tu same tak?

Pert Doherty said...

to cryclown, aku punya belum diberaki lalat.. haahagahaha

R.K said...

celake pert , same sial ..

faridnandotorres said...

mmuah5 syg pert jgk..
lenet..

Pert Doherty said...

to RK, hahaha... yang last skali tu paling sama.. Raul Albiol.. hahaha

Pert Doherty said...

To faridnandotorres, mwaahhh balik.. hahaha.. torres ada gol 1 semalam

Anonymous said...

haha..asal smart no??

yg ala2 nye selekeh je aku tgk??haha



<3 hysteric

Pert Doherty said...

To <3 hysteric, haha

lu jarang-jarang nampak gua demikian..
gua jikalau pergi conference, mmg macam tu..

Anonymous said...

hoi jirem xde pn?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...