Aug 15, 2010

Facebook Comments di Otak dan Jantung (BETA)

Kalau korang perasan kat blog ni dah ada sistem komen baru. Aku rembat dari facebook. Haha.. Tapi semuanya masih dalam percubaan. Saya pun tak berapa mengharapkan sangat penggunaan FACEBOOK comments ni. Tapi sebagai penulis yang mengutamakan pembaca yang kena sawan Facebook, aku terpaksa sediakan. Haha.. Amacam?? baik tak gua.. 

Sekarang dah boleh cuba sistem komen baru ni. Tapi bagi peminat setia sistem komen lama, anda masih berpeluang kerana saya open dua-dua sistem.

Macam ni la rupa comment form yang mungkin akan memudahkan pengkomen yang gila FACEBOOK.
p/s: try dlu, pastu bagi respon... puasa biar penuh.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

2 comments:

Pert Doherty said...

gua rasa-rasa tindakan gua meletak comment facebook ni mendatangkan masalah.. sebab gua tak tau siapa comment.. xde update.. tau2 je dah ada comment

Enchaoz said...

ko sll update x.. blog ko best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...