Jan 11, 2011

7 Step Berhenti Rokok: Russian Roulette

PERHATIAN: Tips berhenti rokok ini dibawakan oleh gua la, siapa lagi.

Mula-mula lu perlu paham konsep Russian Roulette ni macam mana. Baru la tips berhenti rokok ini menjadi sepenuhnya.

"Abang, Russian Roulette tu apa?", tak semena-mena sorang kanak-kanak melintas di hadapan gua bertanya.

"Macam ni", gua sambil menarik picu pistol Colt 45 yang telah diacukan pada kepala gua sendiri.

Klik!

Gua masih panjang umur. Tiada peluru untuk kali ini.

"Wah hebat!, saya nak cuba", beria-ia benar kanak-kanak ini.

Gua tak fikir banyak, sambil menghulur pistol Colt 45 itu kepadanya.

Gua pejam mata perlahan-lahan.

"Bang!!!!(bunyi pistol, bukan abang)", gua dah agak. Damn.

*      *      *




Benda ni gua dah fikir sejak dari gua sekolah menengah, tapi tak sampai hati nak buat.

Kepada sesiapa yang berani nak buat eksperimen ini dan berjaya merakamkannya, sila reply di ruangan komen di bawah.. Gua nak tengok.

p/s: gua tak rasa tips ini akan buatkan orang berhenti merokok.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

13 comments:

Robot | Sakti said...

keh keh keh
mau berkecai gigi ni.

Anonymous said...

haaa..nti aku wat kat ko pert

wewet said...

gile!!hahahaha

Kepala Manchiss said...

takk...hahaha

Anonymous said...

sedap lah.hahahaha.genius r tok guru aku nih

-ajak

syafiq.net said...

kalau taruk bunga api merah tu ok dah kot. guna mercun macam bahaya lak :D

Syazwana said...

aku nak buat pastuh nak bagi kat orang yang hisap rokok.
kah kah kah
xD

mira said...

yayyyy!!!suke cmni!!skenyeee!!

nak buat la..nk wat kt bf kite..yayyy!

Dark Half said...

konfem la berenti merokok sebab dah arwah!kahkahkah
mau berkecai skali ngan muka. kalau dpt record video sure meletop lah blog lu, pert

saat omar said...

lol.

cEro said...

hoho, this is good!!
hanya yg tak brani je tak buat..hahahah
lepas buat konpom berenti..

cikpia said...

kalau letak belerang saja agak2 mati tak boyapren aku....??

Gago said...

Berdentum2 mercun dekat muka member...ngeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...