Jun 8, 2011

Trend la woi.. Trend..

Gua tak kenal Adinda Milano Evans.

Ok gua sayur sebab tak kenal. Gua buta IT.

Abis pasal gua tak kenal gua dikatakan tak ikut trend. Apa barang.

Abis kalau gua tak tahu siapa pencipta telefon gua dikatakan tak ikut trend? Bodoh.

Lancau apa pengetahuan macam tu. Kalau gua tahu pun siapa Adinda Milano Evans, bukan gua boleh buat apa-apa. Macam gua kenal Najib. Bukan boleh buat apa-apa.

Memang orang sekarang sumber inspirasi diorang Facebook, Twitter, Blog, apa ke pundek semua tu, bukan gua boleh buat apa-apa pun.

Budak-budak Yahudi yang merokok di tepian kedai: (meludah) It's a free country, isn't it?
Doug 'The Head' Denovitz: Well, it ain't a free shop, is it? So fuck off!

Gua pegi Google kejap tadi. Taip Adinda Milano Evans. Tak cun. Gua berharap sesuatu yang seronok. Sial betol.


p/s: Gua tengah menulis tadi boleh lost kejap. Bodoh betol. 

Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

6 comments:

Pijahh' de-Arr said...

bru nk bca smpai kekemuncak..

asal bleh lost pulak.. =.="

Kepala Manchiss said...

kemon pert. gua seru lu.

engineer on site! said...

siapa tu?
gua pun xkenal..
kita wa pun xikot tren la ni? dem

Pert Doherty said...

pijah, nak ejakulasi?

Pert Doherty said...

kepala manchiss, seru apa?

Pert Doherty said...

tirah.. tiru... pui..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...