Apr 1, 2010

Nama Saya Alice

Beberapa hari lepas.. Aku main Facebook. Walaupun aku tahu rupa aku cukup kacak. Tapi belum cukup handal untuk menarik perhatian ramai. Haha.

Aku pun try la tukar gambar profile Facebook aku. Serta aku tukar nama kat Facebook jadi Alice.

Menarik tak?

Maka ramai lah orang add aku, ushar-ushar aku serta macam-macam lagi. Haha. Gila betol. Kasi mesej la, chat la komen la. Haha. Sengal. Rakyat Malaysia mudah tertipu. Buek!!

p/s: tapi lagi banyak kena maki dengan kengkawan. hahaha.. time kasih semua.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

15 comments:

Anonymous said...

ko bodo...

tobak said...

sape nak usha oi..aku xusha pon..

Pert Doherty said...

korang mengaku je la.. padahal nak ngurat aku time jadi Alice.. hahaha

Anonymous said...

pert=lelaki plng pelik msia
ko bodo..
hahahhahah~

Tupai Karan said...

haha.. sapotif tul kawan2 you ye alice.. ibarat tertipu cam sang buaya ngan kancil:

"Jadi.. tak adalah makan????"

Pert Doherty said...

haha.. ape la tupai.. tapi aku tau ko xtertipu.. haha..

R.K said...

ade facebook rupenye kau pert . haha

Anonymous said...

ni gambar saya. saya akan saman Pert Doherty.

Pert Doherty said...

argghhh.. jgn..

as sahar said...

haha..bro! aku penah gak buat..memang masyuk!!..hahaha..beratus2 org nak add..gua boh layan jerk...

** a i l y ** said...

hahahaha menyamar ke?? amboii.

Pert Doherty said...

to kak aily, hehe.. biasa la.. nk test market...
kelakar gilos...

mANisnyeR $oleRo iTu said...

hAHahh

AyieOthman said...

dahsat -.-

Anonymous said...

memang aku tertipu dan kau penipu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...