Dec 6, 2010

Antara blogger dan pengendali web porno

Masing-masing buat saje. Gua dah bagi peluang kat lu orang, lu buat saje je kan? Jangan sampai gua bagi kat orang lain. Karang gua dah panggil Hugh Hefner, lu semua tak dapat apa-apa.

Gua dah kasi percuma.

Kalau gua bagi berbayar lagi la lu tak mau.

Baik. Gua pikir-pikir banyak kali memang patut gua bagi kepada syarikat-syarikat yang mengendalikan web-web porno. Mereka memang perlukan peluang yang menguntungkan seperti ini.

Saya Suka Bogel


Sebenarnya, gua cuma nak beritahu bahawa di Otak dan Jantung, ada

Iklan Percuma 5 Jam


Lu lihat di belah kanan post.
(Peringatan: Ads saiz 100x100px, buat sendiri banner)

Gua rasa tak perlu terangkan, lu orang semua lebih pandai hal-hal internet ini. Ini bukan zaman gua.


p/s: Awal tahun yang gembira rasanya.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

6 comments:

Tun said...

Hehehehe.aku nak iklan kan sambal belacan ar kat situ.bley pert? :P

Pert Doherty said...

Boleh tun.. buek..

Kepala Manchiss said...

aku xtau aku buat ape weh pert...hahahah

Tupai Karan said...

weh.. aku sapot hg.. walaupun iklan percuma je heheh.. da letak banner kat sidebar hg.. nti aku amek code iframe dia letak kat blog aku gak, hg advertise la banner hg laks k ;p

Latest Entry : Tabung Bersamaku @hatitupai

ohcikgu said...

hoho. simple dan direct.

Admin said...

bagi laa seploh jam..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...