Dec 27, 2010

Awek

Masa kecik dulu, gua pernah berangan dapat awek macam Sofea Jane.

Masuk umur gua 15, gua berangan dapat awek iras-iras pelayan kedai makan yang rambutnya tersisir rapi.

Nak masuk 20, gua ada terpikir nak dapat awek bangsa Cina.

Tapi bila dah masuk 30-an ni, gua jatuh hati pada wanita bangsa Yahudi.


 



p/s: "Apebenda??!!", sambil gua lempang satu-satu wajah mereka.

p/s lapisan kedua: Keyword Google untuk blog ini: gambar awek

Celaka apa? Lu ingat blog gua blog porno?
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

6 comments:

TunTeja said...

kah kah kah...takde keje da pakcik oit??

cikpia said...

ha ha............. bangang ah lu!!!

awek macam gua lu tanak ker???

ztie said...

memang orang ingat ni blog awek seksi kot? hahaha

mira said...

pehal buka JERIITTT tapi blank?
demmm.brokband la ni!

jerit sini.
awek yahudi mmg cantikla.

Robot | Sakti said...

awek yahudi hot ka?

keh keh keh


Post Terbaru

Suzuki Cup Final, Malaysia Menang Lagi Best Dari RTW10

Dilarang Berkaraoke Di Sini

Irwan said...

Awek Yahudi? Setuju..dan aku sebagai mufti Rembau menghalalkan nafsuku dengan mengatakan ianya satu jenis dakwah...gggg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...