Sep 1, 2010

100penulis: Gabungan 100 penulis blog

Gua tak mau cakap banyak la pasal ni.

Lu orang boleh pegi sana sendiri.


p/s: seronok juga menulis secara kolobrasi.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

10 comments:

Fontonk said...

apae ni? aku tak paham

Pert Doherty said...

To fotonk. ko dah pegi ke blum ke blog tu?

ala just join venture je.. bukan ko nk concentrate kt c2 pon..

nur.sa said...

belog yang penuh warna dan rencah.
moga satu hari 100penulis jadi sebutan.

nur.sa said...

AS6
salam Pert.
persinggahan dari 100penulis. ramai-ramai la tekan/klik ke 100penulis ye. tak rugi. saya jamin. ada artikel best, ada entry sengal-sengal tulang yg boleh buat anda gelak juga. :D entry serius juga ada.

latest entrty: antara-facebook-dan-rasa-mahu-delete

Fynn said...

Fynn datang sini dari 100penulis!weeeee

gempak la blog anda,mannnn!
jeles kot!

http://fynfantasy.blogspot.com/2010/10/pengumuman-pengumuman.html

Fynn said...

Fynn dari 100penulis datang~~~

cettt.

ANYWAY,semart nak mati aaa blog!
jeeles!


http://fynfantasy.blogspot.com/2010/10/pengumuman-pengumuman.html

Azza Zahra said...

AS6

Hye! Salam 100 Penulis.
Dtg lawat2 member kat sini (:

nn said...

AS6

oh best juga berkolaborasi :)

latest entry: Japanese wannabes?

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

AS6

salam ziarah dari editor newbie 100penulis...mohon tunjuk ajar ya...

100penulis:Bila Minat Menulis Diuji

shandye. said...

AS6
hye.
orang baru kat sini.
sila tunjuk ajar.
mwuhahahaha...
anyway, hujung februari nanti ada pertandingan teater kat ukm. harap boleh hadirkan diri sbb aku pun participate gak, mempersembahkan 1st baby aku. aceeewah...

Latest entry: DMP: Langkah Satu... Kini Aku Seorang Editor!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...