Sep 27, 2010

Al Pacino adalah pensyarah di UTHM?


"Let the mathematician do it, you're not a mathematician. All you need is just the table"

-Lecturer Statistik Gua-

Gua kagum dengan lecturer gua yang sekali sekala gua lihat macam Al Pacino. Beliau mengajar Statistik. Beliau mengutarakan ayat di atas ketika mengajar tajuk 't distribution' dan 'F distribution'. Gua suka kata-kata beliau yang gua nampak erti 'ambil mudah'. Gua suka 'ambil mudah' dalam sesetengah perkara supaya tidak serabut. hahaha.

AL PACINO.. Gua kadang-kadang jadi lecturer jugak

p/s: gua masih dalam mood kagum hingga hari ini.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

3 comments:

Saifudin Isa said...

gua baru lepas g UTHM sabtu ngan ahd lepas.
ade kje kt sne.
lu stdy sni ke pert?

Pert Doherty said...

aah.. aku study sana.. ko wat kerja ape kt sana?

Saifudin Isa said...

kan ade event karnival Malaysia inovasi ape jadah ntah mnggu lps kt sne?
aku ade jge event sne time program tu..lagipun batu pht tu kmpung aku..awek sne boleh tahan cun ek.?haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...