Sep 16, 2010

Edisi Syawal Gua: JOHOR dilanggar Naga

Kawasan berwarna merah adalah kawasan yang
dilitputi sekumpulan naga tersebut
5 & 6 Syawal baru baru ni, daerah JOHOR BAHRU, PONTIAN, dan BATU PAHAT - Satu kumpulan naga berjaya dirakaman menghurung kawasan pesisiran pantai dari Tambak Johor hingga ke Senggarang. Kumpulan naga itu telah menutupi sebahagian besar kawasan Negeri Johor. 

Jenis naga yang melanggar itu tak dapat dipastikan. Kerana ada yang berupa seperti haiwan lain. Ada juga yang berupa manusia. Tapi yang penting Johor berjaya ditawan sekumpulan naga. Akhirnya - BERTAPA.



___________________________________________________________

Sume mesti tak paham gua menulis tentang apa kan?
Antara ahli kontinjen GEGOR RAYA: ODC DI SINI dari daerah Pontian
(dari kiri: Encik Mesut KÖrd, Cikgu 'Tak Bertatabahasa' Pow, dan Raul Albiol)

Pemandangan highway ke mana hala ntah, gua folow je.
Yang penting hala nak pegi raya
Pun mana hala.
Pun lagi sekali mana hala
lagi sekali. Tapi rasa-rasa ni masa nak ke rumah Haziq. ahhh bedal je lah..
ZAKI




Salah satu naga yang berjaya ditemui di pesisir pantai JOHOR

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
_________________________________________________
credit: Sharemy Jaies (member gua dari kecik-kecik, dia jahat slalu dapat nombor satu dalam kelas time gua kecik)
credit: Sharemy Jaies

ODC WAS HERE
credit: Sharemy Jaies

__________________________________________________
Kepada kawan-kawan, gua bukan yang shoot gambo. So, kepada
lu-lu orang yang mahu tonton gambo-gambo naga yang berjaya di-
rakamkan, sila lawati link-link yang gua sediakan di bawah.



Dimaklumkan ada lagi gambar by Ayah Wan belum diupload, jadi
nantikan update. Nak tengok pegi pesbuk.
__________________________________________________

Dan kepada yang tak berapa paham dengan post aku kali ini, boleh la lawati link di bawah:

p/s: sikit juga gua menulis kali ini. (gua malas menulis di kala Syawal). Gua ada kala terpikir ketika 20 tahun akan datang. Reunion raya. Gua terbayang anak kawan-kawan gua tengok perangai sebenar mak bapak diorang ketika reunion. Hahahahahahaha...
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

11 comments:

Anonymous said...

style cerita kau. kasi post kt wall dragon link cerita ni. -kasimbawal-

Anonymous said...

bagus. ikot cadangan aku. anak yang baik -kasimbawal-

Anonymous said...

caya lah pert
-padli-

pau guru bertatasusila said...

ape jadah aku x bertatabahasa..haha

Pert Doherty said...

To kasim, mmg aku nak wat demikian.. bukan sebab ko suruh

Pert Doherty said...

To padli, aku pun demikian, :cayalah pert.. hahahaha

Pert Doherty said...

to pau guru bertatasusila, ko cube menipu aku dengan letak nama "pau guru bertatasusila", aku takkan tertipu.. tidak.. tidak sekali-kali ya.. tidak.. diingatkan sekali lagi..

kasim bawal stylo said...

kau tipu.

kasimbawal is your dad said...

aku org tua. aku tak pandai tipu.

Pert Doherty said...

cibai punya kasim.. baru pandai main tenet sikit dah mula eksyen

Apong said...

saya suka jadi naga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...