Apr 19, 2012

Musik 98'

Malam isnin subuh yang indah,
12 Rabiul Awal yang cerah,
20 april tahun gajah lahirlah zuriat yang sa'adah,


gua ingat ada satu tahun masa gua baru nak into dengan muzik.
peh gua jenis suara masa belum baligh memang power.

Gua tak pergi audition pun. Tiba-tiba cikgu suruh join. Gua join. Satu je gua tak gemar join kompolan nasyid ni pasal kena pakai baju cekak musang. Yang lain gua ok. setakat main suara.



p/s:



"gua tak puas hati la sial untuk post hari ni
macam takda isi
macam gua tak ikhlas nak menulis
jiwa gua kosong"


satu kawan cakap dekat gua.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

1 comment:

frimpong said...

barua..gua baru perasan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...