Feb 25, 2011

Meeting tergempar di Singapura

Gua benci betol hari cuti gua diganggu dengan misi-misi sampah. Dapat call pagi tadi suruh gua ke Singapura.

Pui!

Kejap lagi pukul empat pagi gua kena gerak.

Parang serta segala senjata tajam dah ready kat boot kereta.

Lu tengok je lu dah tahu gua yang mana.
Agak mata lu lihat yang macam hero tu lah gua
(ni gambar masa meeting di HK)





p/s: Gua dengar dekat Singapura ada banyak amoi tak kacis.. Sikit hari lagu gua nak ke Thailand
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

3 comments:

ijan said...

gua nmpk lu kat celah2 org ramai2 kat blakang 2..gaye ktakutan

manggosteen said...

gua (chicken) tak de time ni..ngah tidoq kat umah..

mior said...

yg tgh duduk tu kot??...urm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...