May 12, 2010

Award Persaudaraan

daripada Tupai Karan, penulis blog @hatitupai.


Aku tak tau nak pass kat sape. Tapi aku rasa semua pembaca Otak & Jantung adalah saudara aku. Kamu yang beri pendapat, atau hanya membaca, atau mengkritik. Tak kira di comment form atau di shout box. Kau semua sumber inspirasi aku menulis sampai hari ini. Jadi award ni aku akan pass kepada semua pembaca. 


Terutama blogger-blogger yang tersenarai dalam ruangan Kawan. Boleh la jenguk-jenguk. Mana tau ada tersenarai. Hehe..
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

1 comment:

shafiq said...

nice award.. ;)


My latest entry : Fakta Tentang Sperma !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...