Aug 1, 2011

Back to 99'

Satu scene yang gua tak boleh lupa.

Stiker.

Stiker Alien Workshop.

Pada hemat gua, siapa ada tampal Alien Workshop di kotak pensil adalah seorang yang sangat cool. Lebih lebih lagi kotak pensil geometri set.

dah besar baru gua tahu benda ni brand skate
itu pun sebab ada Google
p/s: mood puasa... tibe-tibe rindu kat Engineer On Site!
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

6 comments:

Kepala Manchiss said...

eheh. ahah. gua ada smpan lagi.

Hariry Ariffin said...

pert. gua ada wallet dia tu. haha

engineer on site! said...

Apa seru-seru gua?

Pert Doherty said...

kepala.. kau biar betul?

Pert Doherty said...

Hariry.. Gua ingat2 la jenis kalau org tgkp gmbr memang ada pakai dompet alien workshop...

hahaha

Pert Doherty said...

tirah.. ;) hahaha.. nak wat cmne tibe2 rindu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...