Jan 19, 2010

3 Step Membuat Bibir Jadi Lebih Sexy


Adakah anda mahukan bibir seksi seperti Angelina Jolie?.. (haha,, xde modal lain.. balik-balik Angelina Jolie.. cube la kasi Drogba ke.. Adebayor ke.. haha..)

Sekarang saya nak kasi tips yang menarik untuk semua. Semua orang boleh ada bibir macam dia.. Best kn? Best kn? Best kn? Best kn? Best kn?.

haha.. ok. Kita mulakan tekni-teknik tu.



Step 1


JUIHKAN BIBIR BAWAH semaksimum mungkin. (seperti dalam rajah).. Kalau boleh sampai dagu lagi bagus.. ada orang boleh buat sampai lutut.. hahaha.. Kalau susah, mula-mula pegang dulu bibir bawah tu, pastu tarik sikit. hahaha..


Step 2


Kemudian, KELUARKAN LIDAH. Juga semaksimum mungkin.. (buat macam dalam rajah)... Lagi jauh lidah keluar lagi bagus.. Sebab step seterusya akan banyak menggunakan lidah.. Hehehe..



Step 3



Kemudian LIPAT LIDAH ke atas. Hingga mengenai hidung.. Ni memang akan memerlukan tenaga sikit.. haha.. Jadi lidah kamu akan menutup keseluruhan bibir atas dan juga kawasan misai.. hehe..


Nampaknya kita dah selesai 3 Step tadi, dan sekarang nak tunjukkan hasilnya...



Hasil




Boleh la tu dapat bibir camtu.. Lebih kurang la macam Angelina Jolie.. hahaha..



p/s: Tips ni diambil dari seorang blogger, Ahpeng Mohamad (juga menulis di blog ini dulu).. haha..
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

6 comments:

cr3ap said...

Lol, faking the lips with a tongue huh. Nice one. :D

Regards from cr3ap
http://cr3ap85.blogspot.com/

برت دوهرتي said...

hehe.. just joking in the eveninig.. haha..

** a i l y ** said...

hahah! yang ini orang panggil "pout"
style untuk buat bibir nampak sexy!
NICE tips. hahaha

Pert Doherty said...

haha.. ye ke kak aily? "pout".. xpe2.. dpt ilmu baru ni.. hee

Fontonk said...

cilaka. haha. ciomolot best bai

Pert Doherty said...

best mcm haram.. hahaha.. penuh air liur.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...