Jan 16, 2010

UPDATE: Kereta Kebal Remote Control untuk yang ada akaun Lelong.com.my!!


Saya tadi bukak Lelong.com.my. Sekali tertengok satu item. Saya pun try bid. tengok2 menang. alamak.. Rupa-rupa shipping dia punya la mahal. Aku bid RM20.00. Aku ingat aku kena bayar RM20 je.. Rupanya jadi RM20+RM70= RM90. Masalah ni.. adui..




Mampos aku.. xde duit nak bayar.. kt akaun ada la bape puluh ringgit.. tak cukup.. buat duit makan.. Em.. camni la.. kepada sesiapa ada akaun lelong dan mahukan 


Kereta kebal Remote Control 

1/16 U.S. M41A3 Bulldog Airsoft RC Battle Tank 
w/ Sound & Smoking Effect

ni, tolong la bid 
RM21

tolong saya la tau.. Sesiapa pun.. saya merayu..



padan muka saya tak nak baca betol2..


*      *      *

Dah ada orang bid lagi tinggi dari aku.. Yea!!
terima kasih FHI724(Lelong.com.my ID) yang telah bid RM21. Kalau tak, mati la aku.. kene bayar... hahaha

ありがとうございました 

 
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

7 comments:

Mr Kamikaze said...

Nak tolong tp gua pun tak ada akaun lelong nie..tak apa pasti nnti akan ada org bid..doa2lah..

برت دوهرتي said...

time kasih cik Mr kamikaze.. haha mintak2 la.. pening gak pale ni.. haha

Useriez said...

membe aku duk cari helikopter control~

برت دوهرتي said...

to useriez.. haha.. bnyk gak la kt lelong tu.. tapi yang jahat diorang wat shipping kaw2 punye harga.. kita bid menag dalam rm2.. tgk2 shipping dkat rm100.. haha.. saitan.. aku pon td tsilap.. saje nak suka2.. haha.. tgk2 menang.. taik tol.. hahaha

Lizz said...

adoi. nak tolong pun, tak leh cuz aku tak pernah guna pun lelong and duit pun pokai. huhuh

برت دوهرتي said...

to lizz.. haha.. aku ingat nk mintak donation la kat sume org.. mintak sorang 10sen.. haha.. pastu dah dapat byr.. jual balik benda keter kebal x guna ni... hehe..

RC Tank Airsoft 1:16 Panzer Kampfwagen III RC Battle Tank said...

Great post, i like this monster very much, thanks for sharing this here.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...