Aug 4, 2009

Road To UTHM X-Games : Banner


Banner untuk UTHM X-GAMES 2009 oleh Pert & Wiwit


Banner ni dihasilkan atas usahasama 2 kepala. Aku sekadar menyusun tulisan dan gambar-gambar. Manakala Wiwit membari idea dalam pemilihan warna dan kedudukan tulisan pada banner. Dalam tempoh tidak melebihi 1 jam, banner ini dapat disiapkan menggunakan Adobe Photoshop CS2. Hahaha.

Esoknya, aku tak ikuti perkembangan pasal banner ni lagi. Sebab tugas aku hanya menyiapkan dalm bentuk soft-copy. Aku dengar Suhaimi pegi hantar kat kawan dia yang buat banner kat Kluang. Aku tak sabar nak tengok banner ni digantung di Pesta Konvokesyen ke-8 UTHM.

Kalau nak tengok bnner yang dah digantung klik link di bawah
UTHM X-Games : Banner Sudah Digantung.
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

2 comments:

UsE_RiEz said...

alopz bro.. aku curi poster tampal kat blog aku.. thanks~

Pert Doherty said...

xde hal.. haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...