Mar 6, 2013

Pakai iphone beb. Pakai iphone

Lu orang ingat gua dah mati ke? Ha? Ha? Tapi kau tahu tak cilakenya bangun pagi kau nampak kawan kau cirit. Kakakakaka. Gua tak jumpa 'enter' dekat iphone ni. Macam mana tah nak masuk 'new line'. Penyudahnya gua tulis semua perenggan dalam satu baris tanpa 'enter'. Babi jugak DVD ni cerita bahasa Austria pastu takda sari kata inggeris. Bende apa entah. Agaknya apa lah yang dibualkan oleh mereka ni. Bawak kereta laju betul. Siap angkat telefon. Handal jugak cameraman dia ni boleh follow. Tapi memang babi la kalau takda 'enter' betul. Macam mana dengn struktur perenggan gua ni. Gua nak tulis p/s pun kena kongsi dengan perenggan atas. Kemudian orang dah tak boleh bezakan apa la. Ni gua taip apa pun gua dah tak nampak. Bangang vana g macam mana ni
Ni iklan datang dari mana ni? Cis!

5 comments:

cryclown said...

abadi

meo188 said...

layan,,,

cikpia said...

aku yang baca pun terasa bangang

Nadia said...

macam setan menaip hahaha

Anonymous said...

return tu bang.yg tu enter.sekian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...